Integritetspolicy

Testapan.se är en affiliate-marknadsföringssajt ägd av Noor Digital Agency AB med organisationsnummer 559017-1954. Vi sätter stor vikt vid att skydda ditt personliga integritet och är engagerade i att säkerställa dess trygghet. Denna integritetspolicy beskriver hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår webbplats.

Insamling av personuppgifter:
När du besöker vår webbplats kan vi behöva samla in personuppgifter för att hantera innehållet och tillhandahålla en effektiv tjänst. Det kan inkludera kontaktuppgifter som e-postadress eller telefonnummer, personuppgifter som namn eller ålder, din kommunikation med oss, samt aktivitets- och enhetsinformation som webbläsarinformation, språk och operativsystem. Denna information samlas in genom IP-adresser för att förstå platsinformation, vilken webbläsare och enhet du använder samt ditt beteendemönster på vår webbplats, med hjälp av cookies.

Informationen används för att förbättra vår tjänst och för marknadsföringsändamål.

Användning av uppgifter:
Vi behandlar dina personuppgifter enligt svenska lagar och för att skydda Testapan.se, dig och andra. Det kan innebära att vi behandlar uppgifter för att följa lagliga krav eller försvara rättigheter och legitima intressen. Din integritet och säkerhet är av högsta prioritet för oss.

Dina rättigheter:
Om du anser att vi har behandlat dina personuppgifter felaktigt, har du rätt att lämna in klagomål hos Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). För att begära radering eller begränsning av insamling av dina personuppgifter, kontakta oss på [email protected]. Var medveten om att lagar kan påverka dina rättigheter, och vi kommer att agera enligt gällande regler.

Affiliate-marknadsföring:
Vi samarbetar med affiliate-marknadsföring och använder affiliate-länkar från nätverk. När ett köp görs efter att ha klickat på våra länkar, kan vi få anonymiserad information om köpet, inklusive butikens namn, köptid och ordervärde. Denna data används för att förbättra vår service och har en rättslig grund i berättigat intresse.

Juridisk information:
Testapan.se fungerar som en informationskanal och säljer inga produkter eller tjänster. Frågor om beställningar bör riktas till respektive mobiloperatör. Vi strävar efter att erbjuda aktuell och korrekt information, men kan inte garantera fullständig korrekthet och frånsäger oss ansvar för innehållet på webbplatsen eller eventuella fel/brister.

Uppdateringar i integritetspolicyn:
Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra villkoren i denna integritetspolicy när som helst. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att vara informerad om eventuella förändringar.

Har du frågor eller kommentarer? Kontakta oss gärna på [email protected].”